Bami soep

Soepen, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 07-09-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blok eiernoedels (pakje AH eigen merk)
  • 150 gr kalkoenfilet
  • 1 liter kipbouillon
  • 1 zakje chinese roerbakmix
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 2 tn knoflook
  • 2 eieren
  • 2 tl sambal
  • 1 el ketjap
  • 1 el vissaus
  • 1 kopje gefruite uitjes
  • 1 kopje tauge
  • 1 rode peper

Bereiden

Uien en knoflook fijnsnijden. Kalkoenfilet klein snijden. In pan olie fruiten en knoflook, uien+ rode peper kort bakken. Kalkoenfilet toevoegen, kort bakken. Groenten (roerbakmix en champignons) toevoegen. Kort roerbakken. Bouillon, sambal, ketjap toevoegen. Als groenten beetgaar zijn de eiernoedels toevoegen. Op het laatst de tauge erdoor. Soep over twee kommen verdelen. Opdienen met gefruite uitjes, hardgekookt ei in partjes en eventueel wat koriander.

Materialen

Grote wok.

Bronvermelding