Champignonschotel met kaas

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 05-01-2011 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bakje kruidenboter met knoflook
  • 1 doosje champignons
  • 1 zakje kruidenbotermix met knoflook
  • 100 gram oude kaas

Bereiden

oven voorverwarmen op 180 graden. wrijf de champignons schoon en laat ze heel. De hele grote doormidden snijden. Wrijf de ovenschaal in met kruidenboter, leg een laagje champignons over de bodem. Stooi het halve zakje kriudenbotermix over de champignons en verdeel in klontjes de helft van de kruidenboter over de champignons. herhaal dit. Als laatste de oude kaas er over verdelen. Zet de schaal ongeveer 30 min in de oven tot de kaas een korstje heeft

Materialen

1 ovenschaal

Bronvermelding