Lauwwarme honingham met romige kaas

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 01-04-2006 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram Bressot (Roomkaas met kruiden)
  • 12 plakjes gerookte rauwe ham (ca.120 gr.)
  • peper (versgemalen )
  • 2 eetlepels vloeibare bloemenhoning
  • 1 zakje slamelange (100 gram)
  • 1/2 eetlepel olie om in te vetten

Bereiden

Voorbereiden: Kaasje in 12 puntjes snijden. Elk puntje op plakje ham leggen en ham er losjes omheen vouwen. Overschaal invetten. Hamrolletjes erin leggen. Bestrooien met peper. Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 gr. C. of gasoven stand 4. Honing over hampakketjes schenken. In midden van oven hampakketjes ca. 8 min. verwarmen tot kaas begint te smelten. Sla over vier bordjes verdelen. Hampakketjes op sla leggen. Honing uit schaal erover schenken. Sereveren met stokbrood.

Materialen

lage ovenschaal; inhoud ca. 1 liter

Bronvermelding