Menu
Lauwwarme honingham met romige kaas
Ingrediënten
- 200 gram Bressot (Roomkaas met kruiden)
- 12 plakjes gerookte rauwe ham (ca.120 gr.)
- peper (versgemalen )
- 2 eetlepels vloeibare bloemenhoning
- 1 zakje slamelange (100 gram)
- 1/2 eetlepel olie om in te vetten
Bereiden
Voorbereiden:
Kaasje in 12 puntjes snijden. Elk puntje op plakje ham leggen
en ham er losjes omheen vouwen. Overschaal invetten. Hamrolletjes erin leggen. Bestrooien met peper.
Bereiden:
Oven voorverwarmen op 200 gr. C. of gasoven stand 4. Honing over hampakketjes schenken. In midden van oven hampakketjes ca. 8 min. verwarmen tot kaas begint te smelten. Sla over vier bordjes verdelen. Hampakketjes op sla leggen. Honing uit schaal erover schenken. Sereveren met stokbrood.
Materialen
lage ovenschaal; inhoud ca. 1 liter