Menu
'Kabeljauw met mosterdkaassaus', verz. door Elena
Ingrediënten
- visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water ......
Bereiden
visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water
20 g maïszetmeel
2 koffielepels zachte mosterd
1 tot 2 eetl citroensap
90 g geraspte Emmental, light
250 g gebakken champignons (zonder vetstof)
120 g grijze garnalen
peper en zout
280 g kabeljauw
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
Bind de visbouillon met het maïszetmeel.
Voeg de mosterd, het citroensap en de geraspte kaas toe en roer goed.
Voeg vervolgens de gebakken champignons en de garnalen toe.
-
Breng op smaak met peper en zout.
Leg de kabeljauw in een vuurvaste schotel en overgiet met de saus.
Plaats ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.