'Kabeljauw met mosterdkaassaus', verz. door Elena

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 10-05-2020 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water ......

Bereiden

visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water 20 g maïszetmeel 2 koffielepels zachte mosterd 1 tot 2 eetl citroensap 90 g geraspte Emmental, light 250 g gebakken champignons (zonder vetstof) 120 g grijze garnalen peper en zout 280 g kabeljauw - Verwarm de oven voor op 175°C. Bind de visbouillon met het maïszetmeel. Voeg de mosterd, het citroensap en de geraspte kaas toe en roer goed. Voeg vervolgens de gebakken champignons en de garnalen toe. - Breng op smaak met peper en zout. Leg de kabeljauw in een vuurvaste schotel en overgiet met de saus. Plaats ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Bronvermelding