Menu
Babi pangang
Ingrediënten
- zout en peper
- 500 gram hamlappen
- 6 eetlepels olie
- 2 eetlepels citroensap
- 3 eetlepels ketjap
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 blokje bouillon
- 4 scheppen suiker
- 2 eetlepels sherry
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 2 theelepels Vetsin
- 2 theelepels Djahe
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
Bereiden
In pan olie verhitten:olie warm-gemberpoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper er in.
Vlees bruin laten worden.Citroensap,ketjap 1/2dl.water ong. 25 min.
stoven zonder deksel.
Saus.
2 1/2 dl.water+bouillontablet+ui fijn gesnipperd+uitgeperste knoflook,
2 eetl.olie en de rest van de ingrediënten erin.
Even doorkoken en binden met aardappelmeel(mag dik).
Vlees in plakken snijden.Daarna alles bij elkaar.