Kipkarbonade van Simone

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 05-04-2006 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 kipkarbonades
  • 3 grote vleestomaten
  • 2 grote uien
  • 4 tenen knoflook
  • 2 flesjes Calve chilisaus
  • boter

Bereiden

Ontvel de vleestomaten door ze in te kepen en in heet water te leggen voor ongeveer 30 sec. en snij ze daarna in kleine stukjes. Snipper de uien en pel de knoflook. Verhit de boter en bak de karbonades aan beide kanten goed bruin. Als deze bruin zijn leg ze dan even op schaal! Fruit in het achtergebleven bakvet de uien en de knoflook en voeg daarna de tomaten toe. Voeg de 2 flesjes chilisaus toe en doe de karbonades terug in de pan. Laat het geheel 45 minuten sudderen. Lekker met (Basmati)rijst en een frisse komkommersalade

Materialen

Braadpan.

Bronvermelding