Penne met zalm

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 11-12-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram penne
  • 400 gram gerookte zalm
  • 150 gram hollandse garnalen
  • 2 flesjes kookroom
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 tomten
  • peper en zout

Bereiden

Maak van de zalm kleine stukjes, en snijd de tomaten in partjes.Kook de penne. Verhit de koekenpan met de olijfolie en bak hier even de uitgeperste knoflook in. voeg vervolgens de tomaten de zalm en garnalen toe.Doe de kookroom erbij en laat het even pruttelen.Giet de penne af en doe het terug pan.Voeg het mengsel toe en de maaltijd is klaar. Lekker met kruiden stokbrood.

Materialen

koekepan

Bronvermelding