Pasta Fiorentina met zalm, garnalen en courgette

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 03-12-2010 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

1 courgette in blokjes 2 teentjes knoflook 200 gram champignons 1 bakje garnaaltjes 100 gram gerookte zalm pakje room culinair stukje Italiaanse roomkaas basilicum peper, zout pasta Bereiding: Knoflook fijn hakken en samen met de courgette in wat olie zachtjes bakken. Ondertussen het water voor de pasta opzetten. Als de courgette ca 5 minuten heeft gebakken de champignons toevoegen Als ze gebakken zijn de room en roomkaas toevoegen, dit geheel een tijdje laten sudderen. Ondertussen de pasta koken. Als de pasta gaar is, garnalen en zalm aan de saus toevoegen, en zoveel basilicum als je lekker vindt, saus op smaak brengen met peper en zout. Pasta door de saus mengen.

Bronvermelding