Menu
Kip in een Knapperige Winterjas met Pesto-Spinazie
Ingrediënten
- 2 - kipfilet
- 2 eetl olijfolie
- 1 snuf peper zout en chilipoeder paprikapoeder
- 1 eetl oregano en 1 eetl tym
- 1 eetl parmenzaanse kaas
- 2 eetl paneermeel
- 4 teen knoflook in dunne plakjes
- 1 klein potje pesto genovese
- 300 gr pan klare spinazie
Bereiden
Paneermeel mengen met de parmenzaanse kaas , Italiaanse kruiden en de specerijen.
Rol de kipfilet door dit mengsel , flink aandrukken.
Verwarm de olijfolie in de koekenpan op een matig vuur.
Voeg de knoflook toe aan de olie en bak de kipfilet aan beide zijden ongeveer 5 minuten.
Voeg de pesto en de spinazie toe en schep het geheel regelmatig om totdat de spinazie geslonken is (ca. 6 minuten).