Cannelloni met spinazie-ricottavulling

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 15-12-2007 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 16 rolletjes cannelloni
  • 250 gr fijngehakte spinazie
  • 250 gr ricotta
  • 50 gr Vers geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 ei
  • 250 ml melk
  • 250 ml water
  • 1 el olijfolie
  • 1 pakje Honig tagliatelle roomsaus

Bereiden

Kook de canelloni enkele minuten in ruim kokend water met wat zout en de olijfolie. Laat ze na het koken uitlekken. Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de spinazie, ricotta, ei, Parmezaanse kaas, peper en zout door elkaar. Vul met dit mengsel de cannelloni. Meng het zakje roomsaus met 250 ml melk en 250 ml water en breng de saus al roerend aan de kook. Laat de saus 2 minuten zachtjes koken. Schenk een laagje saus in een ingevette ovenschaal en leg de cannelloni erin. Schenk de rest van de saus erover en dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de cannelloni circa 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Materialen

Ovenschaal en aluminiumfolie

Bronvermelding