Gevuld ei à la Mariëlle

Anders, Hapje, 6 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 10-05-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 eko-eitjes of eigen eitjes
  • 2 el mayonaise
  • 4 tl maggi(of meer)
  • 1 el roomboter,zachtgemaakt
  • zout en peper
  • 2 el gehakte bieslook

Bereiden

Kook de eitjes hard.Na t koken direct in koud water,dat vergemakkelijkt het pellen. Snijd ze in de lengte door de midden.Wip de dooiers eruit ,doe die in een klien kommetje. Meng de dooiers met de mayonaise,ketchup,maggi,boter,beetje bieslook(hou de rest apart voor de garnering),zout en peper. Doe het dooiermengsel in een garneerspuitje,vul daarmee de eierhelften.Garneer met de rest van de bieslook. Eet smakelijk!

Materialen

Eierkoker(vind ik makkelijker),garneerspuit,mooi schaaltje om ze te presenteren.

Bronvermelding