Hertensteaks met perzik

Wild, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.

Laatst aangepast: 23-12-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 Hertensteaks
  • 6 eetl olie
  • 1/2 theelepel gemalen peper
  • 1 theel. zout
  • 1 mespunt salie
  • 8 halve perziken
  • 1/8 l perzikensap
  • 1 pakje vleessaus pikant
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 1-2 lepels cognac

Bereiden

Wrijf de steaks in met olie zout peper en salie, stevig inmasseren en in laten trekken afgedekt 15 minuten. Steaks bakken 3-4 minuten per kant. Uit de pan halen en warm houden. de perzikpartjes in de pan verhitten en over de steaks verdelen. perziksap met 1/8 l water door de braadjus roeren en vervolgens de vleesjus erdoor roeren. Opkoken, met cayennepeper en congnac op smaak brengen.

Bronvermelding