Menu
Cappuccinopudding met kaneelschuim
Ingrediënten
- 3 theelepels espressopoeder
- 100 ml slagroom
- 1 pakje vanillepuddingpoeder voor 500 ml melk
- 600 ml melk
- 1 theelepel kaneel
Bereiden
Los het espressopoeder op in 2 eetlepels heet water.
Roer de slagroom met het puddingpoeder glad.
Breng 400 ml melk met 1 eetlepel suiker aan de kook en roer er de room met het puddingpoeder en het espressomengsel door. Breng aan de kook en laat het geheel ca. 1 minuut doorkoken. Laat de pudding kort afkoelen en verdeel hem over 4 glazen. Zet de glazen in de koelkast.
Meng de kaneel met 1 eetlepel suiker. Schuim 200 ml melk op met een melkopschuimer of verwarm in een pan en klop het met een garde schuimig. Verdeel het schuim over de pudding. Bestrooi met de kaneelsuiker en serveer direct.