Menu
Vispotje
Ingrediënten
- zout en peper naar smaak
- 400 g mix van stevige visfilets
- 300 g zeevruchten, mix of gamba's, garnalen
- 200 g cherrytomaatjes
- 200 g gemengde groenten: champignons, courgette enz.
- 50 g boter
- bloem
- melk
- verse kruiden: thym, rozemarijn, enz.
- visbouillonblokje of poeder naar smaak
- 3 knoflooktenen
Bereiden
leg de vis, zeevruchten, kruiden en groenten in de ovenschaal
steek de knoflooktenen ergens tussen (ongeschild)
maak een roux van de boter, bloem, melk en visbouillon: boter smelten in een pan, al roerend bloem toevoegen tot het een vaste pasta wordt, dan melk toevoegen tot je een goede saus hebt
kruid de saus met visbouillonblokje of poeder en peper en zout naar smaak
giet de saus in de ovenschaal
laat 45 minuten in de oven op 200 graden
Materialen
oven diepe ovenschaal