Eeenvoudige Spaghetti met gorgonzola-courgettesaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 03-04-2007 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • Zout/ peper
  • 300 g Spaghetti
  • 1 st Courgette in blokjes
  • 50 g Katenspek in reepjes
  • 150 g Gorgonzola in blokjes
  • 2 st Tomaten in kleine stukjes
  • 1 zakje Verse basilicum in reepjes
  • 1/8 l Slagroom
  • 2 eetl Rode pesto
  • Parmezaanse kaas

Bereiden

Voorbereiding: Kook de spaghetti met wat zout. Bereiding: Spaghetti afgieten en terug doen in pan. Erdoor scheppen: courgette, spek, kaas, slagroom en pesto. Afgedekt in ca. 5 minuten heel zachtjes verwarmen, regelmatig roeren. Tomaat en basilicum erdoor scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Op smaak brengen met peper. Serveer met parmezaanse kaas.

Bronvermelding