Menu
Eeenvoudige Spaghetti met gorgonzola-courgettesaus
Ingrediënten
- Zout/ peper
- 300 g Spaghetti
- 1 st Courgette in blokjes
- 50 g Katenspek in reepjes
- 150 g Gorgonzola in blokjes
- 2 st Tomaten in kleine stukjes
- 1 zakje Verse basilicum in reepjes
- 1/8 l Slagroom
- 2 eetl Rode pesto
- Parmezaanse kaas
Bereiden
Voorbereiding:
Kook de spaghetti met wat zout.
Bereiding:
Spaghetti afgieten en terug doen in pan.
Erdoor scheppen: courgette, spek, kaas, slagroom en pesto.
Afgedekt in ca. 5 minuten heel zachtjes verwarmen, regelmatig roeren. Tomaat en basilicum erdoor scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Op smaak brengen met peper.
Serveer met parmezaanse kaas.