Pasta met zalm/roomsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 23-04-2007 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak schelpjes of strikjesmacaroni
  • 250 gram diepvriesdoperwten
  • 2 pakjes boursin met knoflook
  • 1 dl kookroom
  • 1 blikje zalm of 2 ons gerookte zalmfilet
  • peper en zout
  • 1 ui
  • olijfolie

Bereiden

Snij de uit klein en fruit in een beetje olijfolie. Werk de zalm los en voeg toe aan de gefruitte ui. Voeg de boursin toe en laat smelten onder toevoegen van kookroom en eventueel naar wens een beetje water. Kook ondertussen de macaroni gaar. Voeg de doperwten toe aan het boursin mengsel. Breng op smaak met peper en zout en laat goed door warmen. Serveer de macaroni mer daaroverheen de zalm/roomsaus.

Materialen

2 pannen

Bronvermelding