Gemengde sla met notenkaas en peer

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 07-01-2005 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 halve peren
  • 1 pakje (125G) fromage aux noix
  • 3 eetlepels (walnoten)olie
  • 2 eetlepels zonnebloem olie
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 1 theelepel vloeibare honing
  • 1 theelepel mosterd, zout, peper
  • 1 zakje (200gr) frisee sla
  • 1 zakje (45gr) walnoten baukje
  • 1 bakje tuinkers

Bereiden

voorbereiden halve dag van te voren. peren in lengte doorsnijden. notenkaas in plakjes snijden. tot gebruik in koelkast zetten. in kommetje oliesoorten, azijn, honing, mosterd, zout en peper tot vinaigrette kloppen. bereiden: sla over 4 borden verdelen. peer en notenkaas op sla rangschikken. sausje nogmaals doorkloppen en eroverschenken. bestrooien met walnoten. tuinkers van bedje knippen en erover strooien. serveren met toast of stokbrood

Bronvermelding