'Ben & Jerry's feestelijke chocoladetaart' Super makkelijk om te maken

Gebak, Nagerecht, 8 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 18-04-2011 | 62 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pot Ben en Jerry's ijs ,

Bereiden

1 pot Ben en Jerry's ijs , het liefst de 1 pot New York Super Fudge Chunk of Chocolate Fudge Brownie ( à 500ml ) 1 pak standaard Chocolade cake-mix 3 - eieren 400 gr extra pure chocolade hagelslag Optioneel : 400 gr chocolade bak glazuur 60 gr gekleurde hagelslag , vlokken of andere decoratie frutsels ( AH , XENOS ) Materialen * springvorm 26 cm Bereiden Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet de bodem in van de springvorm . Meng in een grote kom in zo'n twee minuten : de cake-mix met het ijs (het ijs mag niet al te diep bevroren zijn) en de eieren met een mixer op mediumstand. Roer nu de hagelslag erdoorheen. Giet het beslag in de springvorm en bak het 35 minuten in de oven. Prik als de oven piept met een saté-stokje in de cake om te kijken of hij al klaar is. Als hij er schoon uitkomt is hij klaar! !! Zo niet , bak hem dan nog 5 à 10 minuten door. Laat je taart vervolgens zo'n 3 uur afkoelen. Als je wilt , kun je hierna het glazuur erover smeren en decoratie frutsels erop

Bronvermelding