Mamasla

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 30-08-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • half stuk ijsbergsla
  • half stuk komkommer
  • snuf zout en peper
  • flink teug calvé dilledressing of yofresh
  • teug je olijfolie
  • beetj e dille
  • 10 blokjes feta

Bereiden

Snij de sla in kleine reepjes in doe ze in de sla centrifuge. Doe de gewassen sla in de slabak, en snij nu de komkommer. Doe deze erbij, en vul aan met dressing, olie, zout/peper, feta en dille naar behoeve. Tips: je kunt er ook avocado, tomaat, augurk, olijf of citroen door doen, maar ik hou het graag simpel. PS Het recept heet mamasla, omdat mama de beste maakt, en ik krijg het niet nagedaan. Dus patent staat op de sla van mam.

Materialen

Sla wasser (... zo eentje van de Ikea) Een slabak. snijplank (glas) mesje

Bronvermelding