'Bananenkoek' Makkelijk, onwijs lekker dessert, snel klaar

Gebak, Nagerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 06-12-2017 | 255 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 bananen
  • 4 grote eieren
  • 4 eetl suiker
  • 2 pakjes vanille suiker
  • 20 gr bloem

Bereiden

* 4 bananen * 4 grote eieren * 4 el suiker * 2 pakjes vanillesuiker * 20 gram bloem Beboter een vuurvaste schaal en bedek de bodem met in plakjes gesneden banaan. Klop de eieren, suiker vanillesuiker en bloem tot een luchtig beslag. Giet dit over de bananen. Bak de koek in een oven van 175 graden in 20 min. goudgeel. OPMERKING van mij Ger. Dit is echt heel lekker maar moet wel langer in de oven, ik heb dit 45 min op 180 C hete lucht gedaan. We hebben dit warm met een bolletje ijs gegeten. Vandaag 5-2 12 weer gemaakt en aan het beslag een klein flesje rum aroma van Dr Oetker toe gevoegd. Lekkerrrrrrr.

Bronvermelding