'Bokkenpotentaart', van Edo en Monique, geen oven nodig, succes gegarandeerd

Gebak, Hapje, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 03-06-2018 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • Cake .......

Bereiden

Cake (kant en klaar van de winkel, of zelf gebakken) 500 à 600 ml slagroom 2 pakjes bokkenpoten (koekjes) - De taart moet minimaal 24 uur van te voren gemaakt worden, de koekjes moeten zacht worden. - Als bodem snij je de cake in plakjes, en je vult zo je bodem, snij de plakjes zo dat de hele bodem gevuld is. Slagroom kloppen met wat suiker, de slagroom verdeel je dan in 3 porties. Je verdeelt de slagroom over 3 lagen. - 1e laag slagroom gaat over de cake. Dan 1 laag met bokkenpoten, de koekjes in de lengte doorsnijden en in de slagroom drukken. - 2e laag slagroom en 2e laag koekjes ook weer in de slagroom drukken. - Dan de 3e laag slagroom. Alle kruimels die je over hebt van de koekjes strooi je over deze 3e laag slagroom (meestal doe ik dat pas vlak voor het aansnijden van de taart. Dan de taart in de koelkast bewaren. - Succes gegarandeerd, er wordt altijd wel om het recept gevraagd. Er zitten 2 voordelen aan, het is erg makkelijk en je kan hem ook als 2e taart maken terwijl de 1e in de oven zit want voor deze taart heb je geen oven nodig.

Bronvermelding