Oosterse kabeljauwpakketjes

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Wachten: 15 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 17-04-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4x150 gram kabeljauwfilet
  • 1,5 eetlepel thaise kruiden
  • 400 gram snijbonen
  • 1 bosje lenteuitjes
  • 100 gram kerstomaatjes
  • 100 gram tauge
  • 2 eetlepels citroensap
  • 8 eetlepels ketjap manis

Bereiden

Bestrooi de visfilets met totaal 1 eetlepe van de kruiden. Snijd de snijbonen en de lenteuitjes (ook het groen) in schuine stukken. Halveer de kerstomaatjes. Kook de snijbonen gaar en laat ze goed uit lekken. Smelt in de koekenpan boter en bak hierin al omscheppend de snijbonen, lenteuitjes en kerstomaatjes. Voeg de citroensap, ketjap en de rest van de kruiden toe en laat het nog 1 minuut koken. Roer de tauge erdoor en zet het vuur af. Schep op 4 vellen aluminiumfolie het groentemengsel, leg daarop de visfilets en schep de rest van het vocht erover. Sluit de pakketjes en leg ze in de op 200 graden voorverwarmde oven en laat de vis in 15 minuten gaar worden.

Materialen

aluminiumfolie

Bronvermelding