Menu
'Amuse of Buffet: Mini - Garnalencocktail (6 - 8 glaasjes)'
Ingrediënten
- Zie Onder :
Bereiden
Ingrediënten voor mini-garnalencocktail (6-8 glaasjes):
150 g cocktailgarnalen
1 el olijfolie met rode peper
paar blaadjes radicchio, in dunne reepjes
150 g gepelde Hollandse garnalen
1 limoen, in partjes
S a u s :
3 el magere yoghurt
3 el citroenmayonaise
2 el fijngeknipte dille
cayennepeper, zout
---
Klop de ingrediënten voor de saus door elkaar en maak op smaak met peper en zout. Schep de cocktailgarnalen om met de olie en laat 15 min. intrekken.
Maak in hoge glaasjes achtereenvolgens laagjes van Hollandse garnalen, slareepjes en cocktailgarnalen. Lepel er dressing over en steek een partje limoen aan de glazen.
Materialen
Zeer veelzijdig recept: is geschikt als Amuse, past prima bij een buffet of als hapje tussendoor.