Anijscake

Gebak, Hapje, 8 personen, Anders.
Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 31-03-2011 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • - - -

Bereiden

50 gr gesmolten boter 2 eieren 150 gr suiker 200 gr bloem Geraspte schil van 1 citroen 2 tl bakpoeder 1 el anijszaad, gemalen 100 ml melk Bereiding: Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix de eieren en de suiker. Voeg de gesmolten boter, citroenrasp en anijszaad toe en mix erdoor. Voeg dan om en om bloem (gemengd met bakpoeder) en melk toe en mix tot een dik beslag. Strijk dit uit in een kleine bestillavorm (28 cm) en bak in ongeveer 25 minuten gaar. Zo is de cake heel laag en kan je er mooie ruitjes of vierkantjes van snijden. Je kan hem ook in een vorm van 24 cm doen, dan krijg je een wat hogere cake

Bronvermelding