Volkoren broodjes met eiersalade Sonja Bakker

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 18-11-2013 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 bruine volkorenbroodjes
  • 2 theelepels mosterd
  • 4 hardgekookte eieren
  • 1 eetlepel magere yoghurtdressing (yofresh)
  • 2 eetlepels demi creme fraiche
  • peoer. versgemalen
  • zout en peper
  • mespuntje kerriepoeder
  • 2 eetlepels gehakte bieslook. vers of uit de vriezer
  • sla om te garneren

Bereiden

halveer de broodjes en besmeer ze dun met de mosterd. pel de eieren en verdeel ze ieder in 6 partjes. men g de magere yoghurtdressing met de demi creme fraiche, peper, zout, kerriepoeder en bieslook./ Schep de saus luchtig door de eieren. Beleg de broodjes met sla en schep de eiersalade erop.

Bronvermelding