Eikenbladsla met avocado en mozzarella

Salades, Bijgerecht, 2 personen, Anders.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 08-04-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 krop eikenbladsla
  • 1 avocado
  • 125 gram mozzarella
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel (appel)azijn
  • 1 volle eetlepel abrikozenjam
  • peper, versgemalen
  • zeezout, versgemalen

Bereiden

Eikenbladsla / waterkers omspoelen, uit laten lekken en klein snijden. Avocado schillen. Avocado en mozzarella in kleine stukjes snijden. Deze ingrediënten mengen. Olie, azijn, jam, peper en zout samenvoegen in een potje met deksel. Mengen met een vork of kleine garde. Daarna met deksel goed schudden. Dressing over de salade schenken.

Bronvermelding