Cheesewip van licht gerijpte geitenkaas met witte port en geroosterde macademianoten

Brood/sandwiches, Voorgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 11-04-2011 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 sneetjes rozijnenbrood
  • 50 gram macademianoten
  • 200 gram licht gerijpte zachte geitenkaas (bijv. Merlijn)
  • 4 eetlepels Robertson's White Port

Bereiden

Voorbereiding en bereiding: Hak de noten grof. Rooster de noten in een droge koekenpan al omscheppende goudbruin. Laten afkoelen op een bord. Verwijder ondertussen de korst van de geitenkaas. Meng de geitenkaas en port in een blender of staafmixer met mengbeker. Laat de machine een paar minuten draaien. Schep 3 eetlepels van de noten door het kaasmengsel. Afwerking: Rooster het rozijnenbrood en snijd de sneetjes in smalle reepjes. Schep de cheesewhip in kleine hoge glaasjes. Strooi de rest van de noten erover. Zet de glaasjes op 4 bordjes en leg de reepjes brood ernaast.

Bronvermelding