Menu
'CAKE, Elke Week een Andere Cake' Zo gemakkelijk en Lekker
Ingrediënten
- zie onder
Bereiden
Basis cake:
1 pak complete mix voor Roomboter cake van Home Made (alleen water toevoegen)
Kijk op de verpakking voor de simpele bereiding.
----------------------------
Voeg in plaats van 150 ml water, 1 flesje rum aroma van Dr Oetker (38 ml) aangevuld met water tot 150 ml toe.
Roer wanneer het beslag klaar is er 400 gr pitloze druiven door.
Bak vervolgens af zoals de verpakking aangeeft.
----------------------------
Of 2 kleine blikjes ananas in stukjes uitgelekt, (verse ananas kan ook)
----------------------------
Of 1 pak stroopwafel stukjes.
-----------------------------
Of 2 bananen geprakt, een snufje kaneel en een snufje gemberpoeder.
-----------------------------
Of een half zakje chocolade rozijntjes
-----------------------------
Of 1 blik perziken (uitgelekt) op de bodem van een ingevette springvorm en daar het beslag overheen.
-----------------------------
Of een pot kersen (uitgelekt) maar dan met de complete mix voor chocolade cake van Home Made, ook op de bodem van de ingevette springvorm, daarover het beslag.
------------------------------
Roomboter-speculaascake
1 pak Home Made roomboter cakemeel (die van alleen water toevoegen)
1 eetl speculaas kruiden
150 ml water
Verwarm de oven voor op elekt. 160C, hete lucht 145C.
Vet een cakevorm (24 cm) in met wat boter
Doe het meel on een beslagkom en roer er eerst de speculaaskruiden door, maak een kuiltje in het midden en voeg het water toe.
Klop het geheel met een mixer op middelmatige snelheid ca 6 min voor een klont vrij beslag, giet het in de vorm en bak ca 55-65 min.
in het midden van de oven.
------------------------
Lekker met of zonder slagroom, ik heb ze allemaal al een keer gemaakt.
Kan uiteraard ook met je eigen beslag zoals je gewend bent, maar dit gaat super snel.