Kokos-banaanmuffins

Brood/sandwiches, Hapje, 12 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 35 minuten,

Laatst aangepast: 20-04-2006 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gr plantaadige olie
  • 250 gr bloem
  • 55 gr volkoren meer
  • 175 gr witte basterd suiker
  • 1 tl bakpoeder (flinke theelepel)
  • zout
  • 285 ml (soja) melk
  • 2 eieren
  • 100 gr kokosrasp
  • 1 banaan, geprakt

Bereiden

Verwarm de oven voor tot 200 C. Vet de muffinvorm in en bestuif met wat bloem. Meng alle droge produkten in een beslagkom. Mix olie, melk en de eieren in een andere kom. Voeg dit mengsel toe aan het droge mengsel en roer alles door elkaar. (het is geen probleem als er klontjes in zitten). Voeg de geprakte banaan toe. Verdeel het beslag over de muffinplaat en bak de muffins in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.

Materialen

muffinplaat of papieren muffinvormpjes, oven

Bronvermelding