Menu
Aardappelpie
Ingrediënten
- 2 el paneermeel
- 75 gr parmezaanse kaas, geraspt
- 2 el platte peterselie, fijngehakt
- olie
- 750 gr gekookte aardappelen in de schil
- 250 gr magere kwark
- 2 eieren
- 3 el bieslook
- versgemalen peper en zout
Bereiden
verwarm oven op 180 gr
vermeng in een schaal de paneermeel, 1/3 van de kaas en de peterselie.
strooi dit mengsel in een met olie ingevette ovenschaal
Snijd de aardappel door de helft en schep het kruim er uit, doe het in een schaal, meng hier met een mixer de kwark en eieren door, tot er e
en luchtige puree ontstaat, Voeg evt wat room of melk toe.
Voeg 1/3 van de kaas toe en peper en zout en bieslook.
Schep dit in de vorm en bestrooi met de rest van de kaas
Bak de pie in het midden van cde oven in 35 min gaar en bruin
Lekker met asperges met hollandaise saus
Materialen
oven springvorm van 22 cm