Menu
Kaeng Kheow Waan Kai (Thaise Curry met kip)
Ingrediënten
- 300 gr. kipfilet (in reepjes)
- 600 ml. kokosmelk
- 2 el. groene Curry Pasta
- 2 el. Thaise vissaus
- 1 1/2 el. suiker
- 3 rode pepers
- 15 gr. basilicumblaadjes
- 2 el. olie
- 200 ml. water
Bereiden
Verhit de olie. Voeg de curry pasta toe en roer tot het geurig wordt.
.
Voeg 1/3 van de kokosmelk toe en roer goed door. Voeg nu de kip toe en laat rustig koken tot de kip gaar is.
.
Voeg de rest van de kokosmelk toe en breng het geheel weer langzaam aan de kook.
.
Meng het water, de vissaus en de suiker door het geheel en laat nog 2 minuten doorkoken.
.
Neem de pan van het vuur en maak het geheel af met de basilicum en de pepers.
.
Serveren met basmati rijst.
.
Eet smakelijk!
Materialen
Grote pan met een dikke bodem.