Menu
Broodje Pane naturale Makreel filet van La place en J. O.' broodje met gestoomde makreelfilet en een spread van crème fraîche, mierikswortel en limoen
Ingrediënten
- zie onder
Bereiden
Pane naturale Makreel filet Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Jamie magazine.
Jamie en La Place houden van ¿de simpele, verse¿ keuken. Zorg altijd voor
goede en verse ingrediënten. Het liefst biologisch. Zo blijven de pure smaken
het best behouden.
Vers & huisgemaakt!
Eet smakelijk!
Bereiding:
- Rasp de limoen en pers dan de halve limoen
- Meng de crème fraiche met het sap van de limoen,
mierikswortel- en limoenrasp
- Breng op smaak met zout en peper
- Verdeel de makreelfilet in grove stukken
- Beleg een plak brood met de makreel
- Schenk 30 gr. saus over de makreel
- Garneer met de waterkers, tuinkers en de sla.
Benodigdheden voor 4 personen
4 stuks Lekker brood (Zuurdesem brood of focaccia)
125 gr Een bekertje crème fraiche
1 stuk Limoen gewassen
15 gram Mierikswortel vers geraspt
400 gr Gestoomde makreel filet
Waterkers (zakje of bosje)
Tuinkers of een cress soort (wordt verkocht per mandje)
100 gram Een mooie sla soort ( lollo rosso of red chard)
- Rasp de limoen en pers dan de halve limoen
- Meng de crème fraiche met het sap van de limoen,
mierikswortel- en limoenrasp
- Breng op smaak met zout en peper
- Verdeel de makreelfilet in grove stukken
- Beleg een plak brood met de makreel
- Schenk 30 gr. saus over de makreel
- Garneer met de waterkers, tuinkers en de sla.