Zalm uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Frans.

Laatst aangepast: 23-04-2006 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Zalmfilets
  • 1 Ui
  • 1 Paprika
  • 2 teentjes Knoflook
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • Worcestershiresaus
  • Olijfolie
  • 1 tl Bouillonpoeder

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de zalm op het aluminiumfolie Snij de paprika en de ui in stukjes Doe alle ingrediënten die hier bovenstaan in het bakje en goed roeren Verdeel het mengsel over de 4 stukken zalm Vouw het aluminiumfolie dicht zo dat het mengsel er niet uit kan lopen Doe het in een ovenschaal en dan in de oven ongeveer 35 min Serveer het op een bord met aluminiumfolie en al.

Materialen

Aluminiumfolie Ovenvaste schaal

Bronvermelding