Slanke groentetaart met geitenkaas

Hartige Taarten, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 19-06-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries)
  • 500 gram italiaanse wokgroente
  • 250 gram zachte geitenkaas
  • 20 olijven zonder pit
  • 1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el italiaanse kruiden

Bereiden

- Deegplakjes laten ontdooien. - Oven voorverwarmen op 200 °C. - Pel en snipper de ui smoor deze daarna zachtjes in een braadpan. - Tomatenblokjes en kruiden door de ui scheppen. - Deze tomatnesaus 10 minuten verwarmen en laten indikken. Daarna op smaak brengen met zout en peper. - Deegplakjes in vorm drukken en daar de tomatensaus over verdelen. - Verdeel de groentenmix over de tomatensaus en strooi daar de olijven overheen. - Als laatste de geitenkaas verkruimelen en over de taart strooien. - Taart in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin bakken.

Materialen

Bakvorm (24 cm)

Bronvermelding