Menu
Slanke groentetaart met geitenkaas
Ingrediënten
- 5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries)
- 500 gram italiaanse wokgroente
- 250 gram zachte geitenkaas
- 20 olijven zonder pit
- 1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
- 1 ui
- 1 el olijfolie
- 1 el italiaanse kruiden
Bereiden
- Deegplakjes laten ontdooien.
- Oven voorverwarmen op 200 °C.
- Pel en snipper de ui smoor deze daarna zachtjes in een braadpan.
- Tomatenblokjes en kruiden door de ui scheppen.
- Deze tomatnesaus 10 minuten verwarmen en laten indikken. Daarna op smaak brengen met zout en peper.
- Deegplakjes in vorm drukken en daar de tomatensaus over verdelen.
- Verdeel de groentenmix over de tomatensaus en strooi daar de olijven overheen.
- Als laatste de geitenkaas verkruimelen en over de taart strooien.
- Taart in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin bakken.
Materialen
Bakvorm (24 cm)