Ria's Spaghetti Vilanova

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 01-05-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 g salami
  • 300 g gehakt
  • 2 el olie
  • 1 st ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 2 el bloem
  • 2 tl basilicum
  • 2 tl oregano
  • 2 tl suiker
  • 150 g gemalen kaas
  • paneermee
  • 1 blokje bouillon

Bereiden

Snijd de salami fijn en fruit het tezamen met het gehakt in de hete olie. Bak het gehakt rul. Fruit ui en knoflook mee. Als het gehakt bruik is tomatenpuree en bloem toevoegen. Goed roeren. Water, basilicum en oregano toevoegen, plus de suiker. Dan ca. 10 minuten zachtjes laten pruttelen. Spaghetti koken in bouillon, afgieten en in een beboterde vuurvaste schaal doen. Het vleesmengsel op de spaghetti doen, gemalen kaas erover en bescheiden paneermeel. Kleine klontjes boter erover verdelen. Schaal in de over plaatsen en als de kaas gesmolten is opdienen. Serveren met Italiaanse of komkommersalade.

Bronvermelding