Spaghettie met garnalen in zoet zure saus

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 28-04-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 el vloeibare bak en braad
  • 250 gram champignons
  • 1 pot chicken tonight hawai
  • 250 gram gekookte diepvries tijgergarnalen
  • knoflookpoeder
  • spaghetti
  • zout
  • peper uit de molen

Bereiden

Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Kook inmiddels water met zout voor de spaghetti. Bak de champignons in de vloeibare bak en braad mooi bruin. Voeg de zoet-zure hawaisaus toe en verwarm deze zachtjes. Kook de spaghetti ondertussen aldente. De ontdooide garnalen bestrooien met knoflookpoeder en meeverwarmen in de saus. Niet te lang want dan worden ze taai. Leg de afgegoten spaghetti op 2 borden en strooi er wat zwarte peper uit de molen over. Schep de saus met de garnalen op de spaghetti.

Materialen

champignonborsteltje mes hapjespan kookpan

Bronvermelding