Menu
Oma's trifle
Ingrediënten
- 1 liter volle melk
- 65 gram suiker
- 65 gram custardpoeder
- 1 opgerolde gevulde cake
- 1 pot frambozen
Bereiden
Breng 950 cc. melk aan de kook. Doe de suiker en de custardpoeder in een schaaltje en roer daar 50 cc. melk door. Zorg dat alles goed mengt en geen klontjes meer bevat.
Snijdt inmiddels de cakerol in dikke plakken en leg ze op de bodem van de schaal. Schep her de frambozen op en sprenkel er een klein beetje sap over.
Als de melk bijna kookt neem je er een paar el. af en mengt die door het suiker custardpapje. Voeg het papje toe aan de kokende melk en draai het vuur klein. Goed doorroeren tot een gladde dikke pudding onstaat. Giet de pudding voorzichtig over de cake en de frambozen.
Af laten koelen en daarna in de koelkast goed koud en stijf laten worden.
Materialen
puddingvorm