Pastasalade

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 30-04-2006 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 gram Fusilli pasta
  • 1 bakje Farmersalade
  • 200 gram gerookte kipfilet
  • lente-uitjes
  • ongezouten cashewnoten
  • 450 gram perziken, blik of vers
  • zout en peper

Bereiden

Kook de pasta beetgaar volgens de beschrijving op de verpakking en af laten koelen. Snijd de kipfilet en perziken in blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Men in een grote schaal de pasta, kipfilet, de farmer-salade, lente-uitjes en perzikstukje door elkaar. Op smaak brengen met zout en peper. Roer vlak voor het opdienen de cashew-noten door de salade. Lekker met b.v. een Turks brood.

Bronvermelding