Gevulde eieren

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 6 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 30-04-2006 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gram Mon Chou
  • 6 stuk eieren
  • 3 theelepel Mosterd
  • 2 eetlepel gesnipperde bieslook
  • 1 theelepel Kerriepoeder
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 naar smaak zout en peper
  • 1 scheutje Droge Sherry

Bereiden

Kook de eieren hard (5 minuten in gekookt water). Klop de 100 gram Mon Chou met een mixer glad. Snij de 6 gekookte eieren in de lengte door en haal de dooiers eruit. Wrijf de dooiers door een zeef en roer ze samen met 3 theelepels mosterd, 1 theelepel kerriepoeder, 2 eetlepels gesnipperde bieslook en 1 eetlepel mayonaise door de Mon Chou. Maak er een gladde mouse van. Op smaak brengen met zout en peper en eventueel een scheutje sherry. Stop het mengsel in een spuitzak met grote tuit en vul de eitjes.

Materialen

Los van het gebruikelijke materiaal een mixer, zeef en een spuitzak met grote tuit om de eitjes weer te vullen.

Bronvermelding