Menu
Duiveltjesvlees
Ingrediënten
- 1/2 doosje champignons
- 4 enkele kipfilets, in reepjes
- 3 eetl ketjap manis
- 3 eetl azijn
- 1/8 l slagroom
- 1 1/2 eetl pindakaas (pot)
- 1 ui, gesnipperd
- 1 theel sambal
- 1/2 zakje nasikuiden
- 3 eetl tomatenketchup
Bereiden
Maak een marinade van de nasikruiden, ketjap, azijn, sambal, ketchup. Doe hierin de kipreepjes en laat ca. 3 uur staan.
Bak de ui en champignons met een beetje boter of olie in een pan. Voeg hier dan de kip mét marinade aan toe. Bak dit alles 25 minuten tot de kip gaar is,
Roer er dan de pindakaas en de slagroom door en laat alles goed doorwarmen.
Eten met rijst en een (komkommer)salade