Bruscetta 2

Brood/sandwiches, Voorgerecht, 8 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 26-07-2011 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 st Focaccia
  • 8 st Tomaten
  • 4 tn knoflook
  • basilicum
  • 4 dl olie

Bereiden

1. Snijd een foccacia brood geheel in plakken van 1cm dikte. 2. Pel en snipper 4 tenen knoflook en zet het kort aan met 4dl olie. 3. Doop de foccacia plakken met een zijde in de knoflook olie en leg het op een bakplaat. 4. Rooster de plakken in de oven op 160 graden krokant. 5. Schoon de tomaten, verwijder zaadlijsten, en snijd het grof. 6. Snijd de basilicum ragfijn en meng dit met de tomaten, peper en zout. 7. Strooi het mengsel nu over de foccacia plakken. 8. Verwarm deze nog even in de oven en serveer op bord.

Bronvermelding