Menu
Chocolade-pinda muesli van Nigella
Ingrediënten
- 1/4 kopje cacaopoeder
- 2 eetl zonnebloemolie
- 1 theel zout
- 2 kopjes ongebrande pinda's
- 3/4 kopje lichtbruine suiker
- 1/4 kopje (lopende) honing
- 1/3 kopje rijstsiroop of maltsiroop (stroop)
- 1 theel geraspte gember (of gemberpoeder)
- 2 theel geraspte kaneel (gemalen kaneel)
- 3/4 kopje appelmoes
- 3/4 kopje sesamzaadjes
- 1 kopje zonnebloempitten
- 4 1/2 kop havervlokken
Bereiden
Verwarm de oven voor op 160 graden
Mix alles door elkaar in een grote kom en verspreid het in een egale laag over de bakplaat. Bak het onge veer 40 to 60 minuten.Draaiu de plakken halverwege om.
Laat afkoelen, breek in kleine stukjes en bewaar in een goed afgesloten blik, max 1 week.
Gebruik als muesli. Of laat het in grotere stukken en eet het als koekje of mueslireep
Materialen
1 bakplaat