Chocolade-pinda muesli van Nigella

Anders, Ontbijt, 6 personen, Anders.

Laatst aangepast: 29-07-2011 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/4 kopje cacaopoeder
  • 2 eetl zonnebloemolie
  • 1 theel zout
  • 2 kopjes ongebrande pinda's
  • 3/4 kopje lichtbruine suiker
  • 1/4 kopje (lopende) honing
  • 1/3 kopje rijstsiroop of maltsiroop (stroop)
  • 1 theel geraspte gember (of gemberpoeder)
  • 2 theel geraspte kaneel (gemalen kaneel)
  • 3/4 kopje appelmoes
  • 3/4 kopje sesamzaadjes
  • 1 kopje zonnebloempitten
  • 4 1/2 kop havervlokken

Bereiden

Verwarm de oven voor op 160 graden Mix alles door elkaar in een grote kom en verspreid het in een egale laag over de bakplaat. Bak het onge veer 40 to 60 minuten.Draaiu de plakken halverwege om. Laat afkoelen, breek in kleine stukjes en bewaar in een goed afgesloten blik, max 1 week. Gebruik als muesli. Of laat het in grotere stukken en eet het als koekje of mueslireep

Materialen

1 bakplaat

Bronvermelding