Tonijn of zalm salade

Salades, Lunch, 2 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 26-05-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blikje zalm of tonijn
  • 1 gesnipperde ui
  • 3 zongedroogde tomaatjes
  • 1 eetl. kappertjes
  • 1 eetl bieslook, gehakt
  • 1 eetl peterselie
  • 4 eetl mayonaise
  • 1 drupje knoflookolie
  • peper & zout naar smaak

Bereiden

Laat het blikje uitlekken en verwijder indien nodig de graatjes met een vork. Doe de vis in de schaal en prak met een vork. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes. meng tonijn, uien, tomaatjes, kappertjes, mayonaise, bieslook, peterselie en knoflookolie door elkaar en breng op smaak met peper en zout. lekker op een geroosterde boterham of toast.

Materialen

schaal of diep bord. vork mes blikopener

Bronvermelding