Menu
Spaghetti met Tomaten-Tonijnsaus
Ingrediënten
- 2 st tonijnsteaks
- 2 blik tomatenblokjes
- 300 g spaghetti
- 125 ml slagroom
- 1 zak rucola
- 1 teentje knoflook
- 5 el olijfolie
- 2 el italiaanse kruiden
Bereiden
Knoflook persen. In pan 3 el olie verhitten en knoflook 30 sec. zachtjes bakken (knoflook mag niet verkleuren). Tomatenblokjes en kruiden toevoegen; saus 15 minuten laten indikken.
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. In pan 2 el olie verhitten en tonijn 2 minuten per kant bakken. Tonijn uit pan nemen en blokjes van 2 cm snijden. Tonijn met slagroom door tomatensaus scheppen en geheel nog 5 minutem zachtjes verwarmen. Saus met peper en zout op smaak brengen.
Pasta afgieten en over 4 borden verdelen. Rucola erover verdelen en royaal saus op spaghetti scheppen.
(lekker met sperziebonen).