Couscoussalade met feta en olijven

Salades, Lunch, 4 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 01-05-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak Lassie couscous met Marokkaanse smaak
  • 150 g feta (in blokjes)
  • 75 g zwarte olijven
  • 1/2 st komkommer
  • 100 ml sladressing
  • 2 takjes peterselie

Bereiden

Doe de couscous in een kom. Schenk 425 ml kokend water over de couscous en laat deze ca. 5 minuten wellen. Roer de couscous een keer goed door en laat deze afkoelen. Snijd de komkommer in kleine blokjes en hak de peterselie fijn. Roer de sladressing door de afgekoelde couscous. Schep de couscous, komkommer, olijven en blokjes feta door elkaar. Garneer de salade met de fijngehakte peterselie.

Bronvermelding