'Andijvie ovenschotel met knapperige stukjes kipshoarma' Heel apart, heel lekker

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 17-08-2011 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

1 pond kipfilet in kleine stukjes gesneden,400 gram gesneden andijvie, 2 uien, 2 teentjes knoflook, aardappelpuree (zelf gemaakt of pakje) geraspte kaas, nottmuskaat,peper, shoarmakruiden, 2 tomaten Oventijd 30 minuten op 170 graden. Stukjes kip kruiden met shoarmakruiden.Uien snijden en knoflook fijn maken, en even bakken tot de kip gaar is, Als eerste kipmengsel in de ovenschotel, hier overheen de aardappelpuree tot het glad is, Je legt de andijvie (rauw) erover heen, Hier strooi je peper overheen en nootmuskaat. Je snijd de tomaten in plakjes en legt die er over heen, hier strooi je de kaas overheen, Dan kan het gerecht de oven in. Ongeveer 30 minuten. Let wel op, als je een pakje aardappelpuree neemt wat er op het pakje staat.

Materialen

Oven/ovenschotel

Bronvermelding