Menu
'Pasta met garnalen, mosselen en room' Makkelijk en snel
Ingrediënten
- zie onder
Bereiden
175 g (verse) tagliatelle
1 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijngesneden
150 g garnalen (diepvries)
150 g mosselen (diepvries)
scheut cognac
150 ml room
peper en zout
eventueel peterselie, fijngehakt
Bereiding:
Kook de pasta gaar. Doe een scheutje olie in een koekenpan. Voeg de mosselen, garnalen en knoflook toe en bak alles op (midden)hoog vuur.
Voeg na een aantal minuten een scheut cognac toe en laat de alcohol verdampen. ¿ Je kunt de alcohol ook flamberen. Denk er dan wel aan dat je de afzuigkap uit zet. ¿ Giet de room erbij en breng op smaak met flink peper en zout.
Meng de pasta met de saus. Bestrooi de pasta voor serveren met een beetje fijngehakte peterselie