'Pasta met garnalen, mosselen en room' Makkelijk en snel

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 23-08-2011 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

175 g (verse) tagliatelle 1 el olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden 150 g garnalen (diepvries) 150 g mosselen (diepvries) scheut cognac 150 ml room peper en zout eventueel peterselie, fijngehakt Bereiding: Kook de pasta gaar. Doe een scheutje olie in een koekenpan. Voeg de mosselen, garnalen en knoflook toe en bak alles op (midden)hoog vuur. Voeg na een aantal minuten een scheut cognac toe en laat de alcohol verdampen. ¿ Je kunt de alcohol ook flamberen. Denk er dan wel aan dat je de afzuigkap uit zet. ¿ Giet de room erbij en breng op smaak met flink peper en zout. Meng de pasta met de saus. Bestrooi de pasta voor serveren met een beetje fijngehakte peterselie

Bronvermelding