Menu
Linzencurry met geitenkaas en geroosterde paprika
Ingrediënten
- 2 blikjes linzen
- 2 rode paprika's
- 1 zachte geitenkaas
- 1 bakje currypasta
- 3 lenteuitjes
- 3 tomaten
- 1 meergranen stokbrood
- rucolasla
Bereiden
* Leg de paprika's gedurende 20 min in een voorverwarmde oven. Na een tijdje gaan ze zweten. Als het velletje goed loslaat, kun je ze uit de oven halen en het velletje er af halen.
* Snij de lenteuitjes in ringetjes
* Snij de tomaten in stukken
* Doe olie in een koekenpan en bak de ui even, voeg dan de currypasta toe en even later ook de tomaat.
* Verhit het goed en doe de linzen erbij
* Snij de geroosterde paprika in reepjes
* Snij de geitenkaas in plakken
* Snij het stokbrood
Serveren:
Leg op ieder bord een handjevol rucola sla. Schep er een bergje linzencurry op. Leg er plakken geitenkaas en reepjes geroosterde paprika naast. Als laatste stukken brood.
Materialen
Koekenpan, oven