Aardappelcurry met spinazie

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 27-09-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 1 gesnipperde rode ui
  • 2 el Indiase milde currypasta
  • 1 blikje a 70 gr tomatenpuree
  • 800 gr. vastkokende aardappels geschild en in stukken
  • 1 blik a 400 ml kokosmelk
  • 300 gr verse spinazie
  • 100 gr feta

Bereiden

Fruit de ui in een hapjespan waarin de olijfolie heet is geworden. Bak dan de currypasta ongeveer 1 minuut mee. Schep dan de tomatenpuree erdoor en schenk de kokosmelk in de pan. Breng dit aan de kook en draai op het kookpunt het vuur laag. Voeg de aardappels toe en stoof ze met de deksel op de pan in ongeveer 15 minuten gaar. Voeg de spinazie in porties toe en laat de groente slinken. Laat de curry tot de gewenste dikte inkoken en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de curry over 4 diepe borden en verkruimel er de feta over.

Bronvermelding