Pasta met rivierkreeftjes, mascarpone en gorgonzola

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 09-06-2006 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram schelpjesmacaroni
  • 150 gram gorgonzola
  • 200 gram mascarpone
  • peper, zout
  • 2-3 el fijngeknipte bieslook
  • 100 gram rivierkreeftjes
  • event. ger. parmezaanse kaas

Bereiden

Kook de macaroni in water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Snijd de gorgonzola in blokjes. Giet de pasta af. Roer de mascarpone, de rivierkreeftjes en de kruiden erdoor en verwarm de pasta al omscheppend. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Schep op het laatst de gorgonzola door de pasta. Eventueel bestrooien met verse geraspte parmezaanse kaas. Serveer direct.

Bronvermelding